TEVREDEN KLANTEN

REFERENTIES

Warme vloer & hoge binnentemperatuur

januari 2024

Wij hebben goede ervaringen met de vloerisolatie. ’s Avonds om 8 uur gaat de thermostaat van 21 naar 17 graden. ’s Morgens om 6 uur nog 19 graden bij een buitentemperatuur van -6 graden!

Perfect afgewerkt & Ruime ervaring

september 2023

We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Alles is perfect afgewerkt met een kwalitatief hoogstaand product.

Arthur werkt nauwkeurig en heeft meer dan ruime ervaring. Arthur komt afspraken na. Daarbij is er voor en tijdens het project goed en makkelijke te communiceren. Als je vloerisolatie wilt gaan aanleggen dan zouden wij Arthur van harte aanbevelen.

Prettig & Nauwkeurig

maart 2023

Wij hebben het contact erg prettig ervaren vanaf de aanvraag tot aan de afronding.

Bij de opname werd al duidelijk hoe nauwkeurig Artimo (Arthur) te werk gaat, eerst een gedegen inspectie en een duidelijke uitleg. Kort na de inspectie ook een offerte. Tijdens de uitvoering werd er netjes gewerkt en alles ook netjes weer opgeruimd.

Afspraken werden prima nagekomen.

En niet geheel onbelangrijk ook als persoon een prima ervaring, ik heb de pauze gesprekken als prettig ervaren.

Ik jullie zeker aanraden bij anderen die opzoek zijn naar vloerisolatie

Vakbekwaam & Snel

januari 2023

Onze vloerisolatie: 9 x 6 m2 met Tonzon bodemfolie en thermoskussens, werd half september door Arthur van ARTIMO aangelegd. Binnen 3 dagen, vakbekwaam en snel, ondanks de ondersteunende muurtjes die door hem doorbroken moesten worden.

Wij komen nu ’s morgens op blote voeten beneden en voelen onmiddellijk hoe warm onze stenen vloer is. Het afrekening-overzicht voor gas laat een flinke daling van ons gasverbruik zien: ver onder het gemiddelde voor een hoekhuis-eengezinswoning.

Zeer tevreden dus!

Verschil & Blij

november 2022

Nogmaals reuze bedankt voor het leveren en aanbrengen van de Tonzon vloer- en bodemisolatie. We merken duidelijk een verschil, vergeleken met de oude situatie en wij zijn er heel blij mee.

We wensen jou alle goeds en graag een welverdiende geweldige vakantie toe.

Serieus & Prettig

november 2022

Wij hebben sinds een week de Tonzon vloerisolatie. Deze vloerisolatie is geplaatst door Arthur van Artimo. Wij hebben Arthur leren kennen als een zeer deskundig persoon die zijn werk zeer serieus neemt. Hij is punctueel , nauwgezet en prettig in de omgang. Het resultaat is zeer professioneel geplaatst Tonzonfolie. Arthur neemt de tijd om de folie goed te plaatsen en heeft oog voor details en houdt rekening met aanvullende wensen.
De communicatie in het hele proces van advies tot offerte en uiteindelijk het plaatsen hebben wij als zeer prettig ervaren. Dank daarvoor Arthur.

Vakkundig & Hoge Rc Waarde

oktober 2022

Mijn ervaring met Artimo is dat het een vakkundig bedrijf is, en de afspraken goed nakomt. Mijn kruipruimte was ongeveer 50 m2 totaal verdeeld in 3 ruimtes, dit is gedaan in ongeveer 1 1/2 dag.
De R waarde van Tonzon is hoger dan de met pur gespoten isolatie, en zeker belangrijk veel gezonder voor je leef klimaat. Prijs technisch gezien niet zoveel duurder dan de met purschuim gespoten ruimte ( wat in een paar uur gedaan wordt).

Arthur die alles heeft geïnstalleerd is beleefd, ruimt alles netjes op, legt (indien gewenst) ook goed uit hoe of wat hij gaat doen.

Heb ook Tonzon in bouwmarkt zien liggen, maar ondanks dat ik zelf een handige doe het zelver ben lijkt het mij dat het haast niet mogelijk is om dit zo goed zelf te installeren. Daar komt toch meer bij kijken dan een beknopte gebruiksaanwijzing, zeker bij hoeken, leidingen en kabels.

Heb nu natuurlijk nog niet echt kunnen waarnemen of het warmer is in de huiskamer ,maar ben er van overtuigd dat dit in de winter wel zal komen.

Kortom Artimo kan ik zeker aanbevelen voor het plaatsen van Tonzon kruipruimte isolatie.

Deskundig & Vakwerk

juli 2022

Wij willen je bedanken voor je goede werk in Maurik.

Je bent een uiterst deskundige adviseur en een prettige ondernemer die graag mensen helpt om de vloer te isoleren. Je hebt bij ons zelfs de afgesloten kruipruimte weten te isoleren en daarvoor bewonderen we je enorme inzet.

Als kers op de taart heb je zelfs de leidingen geïsoleerd. Echt vakwerk.

Daarvoor willen we je graag bedanken!

Nauwkeurig & Betrouwbaar

juli 2022

Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden zoals door Artimo (Arthur) bij ons uitgevoerd.
Hij werkt zeer netjes en precies en laat niets aan het toeval over.
Bij het aanvragen van de offerte en het bezoek aan ons viel het al op dat hij zeer nauwkeurig de
kruipvloer inspecteerde voordat hij de offerte af gaf.
Hij is ook zeer betrouwbaar in het nakomen van zijn afspraken.
Omdat de vloerisolatie er net pas in ligt kan ik nog geen mening geven over het rendement.

Alles is na tevredenheid afgeleverd, en dat mag in deze tijd wel eens gezegd worden.

Op tijd & Netjes

juni 2022

We zijn erg tevreden over de manier waarop je bij ons hebt gewerkt. Altijd op de afgesproken tijd en netjes opgeruimd na afloop. De koffie-en lunchmomenten waren ook erg plezierig met elkaar.

Nogmaals vriendelijk dank voor je goede werkzaamheden

Deskundig & Zorgvuldig

juni 2022

“Wij hebben het contract met jou als heel plezierig ervaren en een positief gevoel over gehouden aan de uitvoering van de isolatie werkzaamheden. Onze indruk is dat je een deskundige uitvoerder bent die zorgvuldig werkt.

Hoe de isolatie uiteindelijk zal functioneren wordt pas over een jaar duidelijk, maar vooralsnog verwachten wij dat we er veel extra comfort van zullen ervaren.”

Communicatie Prettig & Duidelijk

mei 2022

“Ondanks dat vanaf de bouw onze gehele benedenverdieping al een met poystyreen platen geisoleerde vloer met vloerverwarming heeft, hebben wij medio maart Tonzon vloerisolatie en bodemfolie laten aanbrengen. Vanwege werkzaamheden die nog in de kruipruimte onder de hal moesten plaatsvinden kon daar op dat moment geen vloerisolatie worden aangebracht, dat is na deze werkzaamheden begin mei gedaan. We hebben daardoor heel goed kunnen merken wat het verschil is met en zonder vloerisolatie. De vloer in de hal was in die periode aanmerkelijk kouder dan de vloeren in de ruimtes waar de vloerisolatie wel was aangebracht. Voor ons was dit bewijs dat het een goede beslissing was om voor Tonzon vloerisolatie te kiezen.

De ervaringen met Artimo zijn heel positief. De communicatie met het bedrijf is prettig en duidelijk en de werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig op nette wijze uitgevoerd.”

Warm & Geweldig

oktober 2021

Ik wil je even vertellen dat wij héél erg blij zijn met de vloerisolatie. Het is ECHT een stuk warmer geworden in huis. Bedankt, je hebt het GEWELDIG gedaan. Wij hopen dat de bouw van jullie huis naar wens verloopt.

Kees van Wijngaarden

Arthur is een gedreven specialist in vloerisolatie, met alle benodigde vakinhoudelijke kennis. Daarnaast is deze harde werker bijzonder prettig in de omgang en heeft hij aandacht voor zijn klanten.

Ruud Kosten

Nogmaals bedankt voor het uitstekende werk dat je hebt verricht, zal zeker reclame voor je maken.

Wilco de Groot

Ik kan je melden dat er binnen een paar dagen al het verschil te merken is. In de woonkamer en in mijn kantoorruimte is het ‘s avonds een heel stuk behaaglijker dan voorheen. Het is een behoorlijke investering geweest, maar ik heb er nu al spijt van het niet jaren eerder gedaan te hebben.