ISOLATIEMATERIAAL

BODEMFOLIE

Om uw kruipruimte droog te maken

KRUIPRUIMTE DROOG

Isolatiemateriaal werkt het best in droge ruimtes. Om uw kruipruimte droog te maken, past Artimo bodemfolie toe. De bodem van de kruipruimte wordt eerst egaal en puinvrij gemaakt. De isolerende werking van de folie is optimaal als de folie direct en gelijkmatig contact met de bodem maakt.

Bodemfolie is goedkoop en snel te installeren. De folie is geschikt om vochtige en zelfs natte kruipruimtes blijvend droog, schoon en stankvrij te maken. Als uw vloer al geïsoleerd is zonder bodemfolie, is het raadzaam alsnog bodemfolie aan te laten brengen om een optimaal resultaat te behalen.

Folie als vloerisolatie is goedkoop en snel te installeren. De folie is geschikt om vochtige en zelfs natte kruipruimtes blijvend droog, schoon en stankvrij te maken. Als uw vloer al geïsoleerd is zonder bodemfolie, is het raadzaam alsnog bodemfolie aan te laten brengen om een optimaal resultaat te behalen.

Voordelen: Het aanbrengen van de bodemfolie en vloerisolatie is vaak binnen één of twee dagen afgerond. U heeft bijna geen last van de werkzaamheden, want alles gebeurt onder de grond.